Camect - Hoe stel ik mijn Camect Hub de eerste keer in ? - Technische nota

Camect - Hoe stel ik mijn Camect Hub de eerste keer in ? - Technische nota

Via deze technische nota wordt uitgelegd hoe de Camect Hub de eerste keer in gebruik genomen kan worden

Hoe stel ik mijn Camect Hub de eerste keer in ?

• Sluit eerst de netwerkkabel aan

• Steek de stekker in het stopcontact. De power-LED moet automatisch gaan branden. Wacht ongeveer 5 minuten totdat de Hub is opgestart

• Zorg ervoor dat de camera's aangesloten zijn in het netwerk

Activeren

• Bezoek home.camect.com vanuit een Chrome- of Safari-browser op hetzelfde lokale netwerk als uw Camect-apparaat. U wordt gevraagd om u aan te melden bij Google of Facebook en de servicevoorwaarden te accepteren.Facebook and to accept the terms of service.

o TIP: Geen Google-account? Maak er hier een aan met uw huidige e-mailadres

• Na het accepteren van de Servicevoorwaarden ziet u een overzicht van de Camect apparaten die u in uw bezit heeft.

• Nadat je de nieuwe Camect Home hebt geactiveerd, word je teruggestuurd naar de Home pagina.

• Klik op de titel van het huis (dit zal "Stadsnaam>, <Postcode>" zijn) om te verbinden.

o Als u de melding "home disconnected" krijgt, geef het dan enkele minuten om het opnieuw te proberen. De activering duurt soms een minuut.

Verbinden met uw camera’s

• Wacht tot Camect uw camera's heeft gevonden. Het bericht "Looking for cameras" onderaan verdwijnt als het klaar is

o klik om de inloggegevens op te geven voor de camera's die ze nodig hebben
o Heeft u camera's voorgeïnstalleerd en krijg je steeds te zien dat de gebruikersnaam en het wachtwoord niet kloppen, voer dan de juiste inloggegevens in en laat de camera's maximaal een half uur met rust. Sommige merken (vooral Hikvision en Dahua) schakelen tijdelijk logins uit na mislukte pogingen. Als je de juiste inloggegevens hebt opgegeven, maken ze na een tijdje verbinding.

• Als een of meer camera's niet zijn gevonden, kijk dan hier voor tips voor het oplossen van problemen, inclusief instructies voor het handmatig toevoegen van een camera met behulp van de stream-URL als u die weet

• Zodra uw camera's zijn toegevoegd, is uw basisconfiguratie voltooid

Een paar extra stappen zorgen voor de beste ervaring:

• Installeer de progressieve webapp op uw telefoon.

o De installatie van de app is een beetje anders. Na installatie start en werkt het als een systeemeigen app, en wordt het op dezelfde manier verwijderd als waarop u een systeemeigen app zou verwijderen.
o Op Android vraagt Chrome u automatisch om de app te installeren nadat u home.camect.com een paar keer hebt bezocht. Of ga gewoon naar home.camect.com, tik op de menuknop van Chrome en kies "Toevoegen aan beginscherm".
o Ga op iOS naar home.camect.com, klik op de deelknop (die eruitziet als een vierkant met een naar boven wijzende pijl) in de onderste safari-werkbalk en kies "toevoegen aan startscherm". Op kleinere telefoons op oudere iOS-apparaten moet u mogelijk naar rechts scrollen om de optie 'toevoegen aan startscherm' te zien.
o Tik op het pictogram op uw startscherm om de app te starten. Het zou moeten starten als een gewone app met een opstartscherm en u zou geen browserbedieningen moeten zien. De eerste keer dat u de app start, moet u zich mogelijk aanmelden.

• Ontvang waarschuwingsmeldingen op uw telefoon. Leer hier hoe je dit instelt

Camect levert leuke notificaties inclusief een korte videoclip aan de Telegram instant messenger app. Installeer telegram vanuit de app store of ga naar telegram.org.

Nadat u de telegram-app heeft geïnstalleerd, kiest u een alias voor uzelf. De standaardinstelling (uw telefoonnummer) werkt niet.

Bezoek ten slotte uw Camect Home vanuit home.camect.com met het apparaat waarop u zojuist de telegram-app hebt geïnstalleerd, en klik op uw profielfoto rechtsboven. Kies "waarschuwingen in telegram ontvangen" in de vervolgkeuzelijst en volg de instructies.

Onderzoek indien mogelijk eerst de gebruikersinterface op een desktop. Alle bedieningselementen hebben tooltips voor muisbeweging om u te helpen uw weg te vinden. Als u op een telefoon begint, kunt u de knopinfo bekijken door eerst op de zwevende "i" -knop linksonder te klikken en vervolgens op een besturingselement te klikken.

Leer een paar handige gebaren voor telefoons en tablets.

Als u live kijkt, veegt u de camera met pannen of kantelen als de camera pan / tilt ondersteunt

Bij het bekijken van opgenomen beelden veeg naar links / rechts naar de volgende / vorige waarschuwing

Tik op de tijdlijn om de markering te plaatsen en sleep vervolgens zonder uw vinger op te tillen om de tijdlijn onder de markering te plaatsen en zo precies de tijd te selecteren die wordt weergegeven.