Hoe vind ik mijn weg in de kennis databank van Lobeco

Hoe vind ik mijn weg in de kennis databank van Lobeco

Welkom!

Eerst en vooral, Welkom op onze compleet nieuwe Kennis Databank. Wij willen met deze optie zowel onze klanten, installateurs als geïnteresseerden voorzien van de nodige informatie en uitleg omtrent al onze producten. De Kennis Databank of "Knowledge Center" is gevuld met artikelen die telkens of een uitgebreide uitleg bevatten en/of downloadbare content bevatten en/of voorzien zijn van een link naar het nodige bestand en/of de laatste product video's of webinars enzovoort bevatten.

Waar kan ik de Kennis databank terugvinden?

U dient steeds ingelogd te zijn om de Kennis Databank te kunnen raadplegen!


Er zijn 2 manieren om de Kennis Databank te raadplegen. Deze zijn steeds beschikbaar in 2 talen.

De Widget

De eerste manier is de snelste, wanneer u bent ingelogd op onze website kan u rechtsonder een Widget knopje genaamd "Knowledge Center" vinden.
Let wel dat je steeds dient ingelogd te zijn om het Portaal of om de Widget te kunnen gebruiken.


Hier kunt u alle artikelen en informatie opzoeken en terugvinden zonder dat u de pagina dient te verlaten. Hierover meer verder in dit artikel.

Het Portaal

Via de link in het menu op de website onder "Ondersteuning" kan u het portaal benaderen alsook een aantal interessante categorieën van de Databank.
Let wel dat je steeds dient ingelogd te zijn om het Portaal of om de Widget te kunnen gebruiken.



Meer info over de snelle Widget (Knowledge Center)

Wanneer u de widget openklapt komt gelijk op de Startpagina van de Widget waar u onmiddellijk kan gaan zoeken welke informatie, bestanden, software enzovoort u maar wilt.
Wanneer u een andere taal wenst kan u rechtsboven de gewenste taal selecteren.

Startpagina (Widget)

Het zoekveld spreekt voor zich en laat u reeds terwijl u typt enkele suggesties zien waarnaar u op zoek zou kunnen zijn.
Let wel dat dit zoekvenster maximaal 5 resultaten weergeeft. voor meer resultaten gaat u best rechtstreeks naar het " Helpcentrum".


Onder het zoekveld vind u een link naar het volledige " Helpcentrum". Deze link is ook te vinden onderaan rechts in de Widget.

   OF  

Naast het zoekveld en een link naar het Helpcentrum vind u daaronder de recentste artikelen en daaronder de meest gelezen artikelen.
Dit is dynamisch en zal dus steeds wijzigen naargelang de toevoeging van artikelen en de gewekte interesse in de artikelen.



Helpcentrum (Widget)

Wanneer u naar het "Helpcentrum" van de widget navigeert zal u een overzicht krijgen van de categorieën met daarbij de informatie over deze categorieën het aantal artikelen deze bevat. Hierin kan u steeds dieper navigeren tot u aankomt waar u naar op zoek bent.

U kan ook hier steeds op het vergrootglas klikken om te gaan zoeken wat u nodig heeft.



Meer info over het portaal (Lobeco Fire & Security Knowledge Center)


Zoals de widget bestaat ook het portaal uit een Startpagina en uit een Kennisbank.
In het portaal zelf is ook steeds de widget beschikbaar zodat u altijd en overal naar de gewenste informatie kan gaan zoeken.

Startpagina (Portaal)

Wanneer u voor de eerste keer in het portaal komt bevind u zich op de Startpagina.
Hier heeft u een grote zoekbalk waar u kan zoeken wat u nodig heeft en terwijl u typt al de meest toepasselijke suggesties zal krijgen.
Wanneer u een andere taal wenst kan u rechtsboven de gewenste taal selecteren.

Onder de zoekbalk vind u een sectie met Recente artikelen en daaronder een sectie met meest gelezen artikelen.



Kennisbank (Portaal)

In de Kennisbank op het portaal is ook steeds een zoekbalk ter beschikking en daaronder vind u de beschikbare categorieën.
De categorieën zijn onderling ook steeds opgesplitst in sub-categorieën en sub-secties. Zo kan u steeds ook als u niet weet wat u zoekt navigeren tot u vind wat u zoekt.



Hoe kan ik het best iets opzoeken in de Kennisbank om iets zo snel mogelijk te vinden?

Wanneer u iets specifieks zoekt is het handig om meerdere trefwoorden te zoeken met een spatie er tussen. Zo word in de databank gezocht op beide (of meerdere) woorden en worden de resultaten weergegeven in een volgorde zodat wanneer beide (of alle) woorden terug gevonden worden in een artikel, dit artikel als eerste aan bod komt. Daarna krijgt u de resterende zoekresultaten te zien waarin een terfwoord aan bod komt. Wanneer terfwoorden in de titel van het artikel voorkomen, zullen deze ook bovenaan worden weer gegeven in de zoekresultaten.

Diezelfde zoek methode geld trouwens ook voor bvb artikelen op onze website.

Even een voorbeeld:

Neem nu als voorbeeld dit eigen artikel. Wanneer ik in het zoekvenster de woorden " webinars" en " databank" typ zoals deze voorkomen in het artikel zoals u hieronder kan zien, dan krijgt u volgende zoekresultaten zoals in de afbeelding erna:



Zoekresultaten:



De resterende resultaten bevatten ofwel het woord "webinar" ofwel het woord "databank".

Mochten er toch nog zaken zijn die u niet terugvind of vragen ivm met onze producten mag u steeds onze technische support contacteren.

Met vriendelijke groeten,

Lobeco Fire & Security.