Camect - Instellen van een 008 Modbus apparaat - Technische nota

Camect - Instellen van een 008 Modbus apparaat - Technische nota

Instellen van een 008 Modbus Apparaat

Uw verkregen apparaat voor Camect wordt geleverd met firmware die compatibel is met Camect. Elke verbinding met de 008 kan een invoer of een uitvoer zijn.

Zorg ervoor dat u uw apparaat instelt met het juiste IP-bereik, zoals weergegeven in de apparaat handleiding op pagina 25 als DHCP niet beschikbaar is. Een standaard IP-adres van 192.168.127.254 wordt toegewezen als er geen DHCP-server beschikbaar is. Een statisch IP-adres heeft altijd de voorkeur waar mogelijk.

Toegang tot uw 008-apparaat via een browser met behulp van het IP-adres en selecteer het protocolmenu, stel het in op Modbus zodat uw opties overeenkomen met de onderstaande afbeelding:

Vervolgens maakt u de verbinding met Camect via de Camect I/O-interface als volgt:

1. Voeg een Modbus-apparaat toe.
  2. Stel het IP-adres in op wat wordt gebruikt door uw Modbus-apparaat.
  3. Maak een invoer of uitvoer aan. Let op: voor invoer 0 op uw I/O-apparaat begint het nummer bij 32 in Camect! Invoer 1 wordt invoernummer 33 en ga zo maar door. Uitvoer 0 wordt 0 en uitvoer 1 wordt 1 in de Camect-interface enzovoort.

Het volgende voorbeeld toont het gebruik van 4 invoeren en 4 uitvoeren.

Invoer 32, weergegeven als 0 op het 008-apparaat, wordt gebruikt om Camect te activeren en te deactiveren. De andere invoeren komen van apparaten van derden die zijn toegewezen aan een camera en die een waarschuwing in Camect zullen activeren. De polariteit kan worden gewijzigd met de 0 en 1 boven de kleine pijl. 0 is gesloten en 1 is open.

In dit geval is DIO 0 gelabeld als 32 in Camect, DIO 1 als (33), DIO 2 als (34), en DIO 3 als (35).
De uitvoerlabels in Camect komen overeen met hoe ze worden weergegeven op het 008-apparaat.