Camect instellen om te integreren met IMMIX Security Monitoring Software

Camect instellen om te integreren met IMMIX Security Monitoring Software

Via deze technische nota wordt uitgelegd hoe de Camect HUB geïntegreerd moet worden met IMMIX

Camect instellen om te integreren met IMMIX Security Monitoring Software

Immix-software wordt gebruikt in controlecentra om beveiligingsgebeurtenissen efficiënt te beheren. Camect kan nu worden geïntegreerd met Immix-software om realtime waarschuwingen naar het Immix-dashboard te sturen.
Hier zijn een paar stappen die uitgevoerd moeten worden:

1. Configureer uw router / firewall
2. Meld u aan voor het Camect Pro-programma en installeer Camect op een of meer sites
3. Neem contact met Camect op om uw account te upgraden naar Camect Pro Monitoring om te kunnen integreren met Immix
4. Configureer uw Camect-Hub met Immix

Firewall Instellingen:

1. Port forwarding dienen aan te staan voor poort 443 en 553
  2. Om de SMTP koppeling te maken dient poort 25 naar buiten toe mogelijk te zijn

HUB instellingen:

Om de HUB te kunnen koppelen met IMMIX dient men de Local Admin account te gebruiken:

Onder het tabje “Basic” zet u vervolgens de RTSP server aan en vult u de Token waarde in.
Bij poort vult u 554 in.

Onder het tabje alerts zet u het vinkje “Send alerts to IMMIX” aan.

Vervolgens klikt u op het knopje bewerken en vult u het Device ID, SMTP Server, SMTP Port, gebruikersnaam en wachtwoord in.

IMMIX Instellingen:

1. Configureer de site om Immix toegang te geven tot Camect
  2. Voeg de Camect-site toe aan Immix.
  3. De Camect-camera’s moeten in Immix geconfigureerd worden en u kunt ze na deze stap live bekijken.
Uw Camect-waarschuwingen worden vervolgens naar uw Immix-account verzonden.
Als uw Camect waarschuwingen verzendt, worden deze weergegeven in het IMMIX-dashboard, zoals hier te zien is: