Camect - Telegram meldingen inschakelen - Technische nota

Camect - Telegram meldingen inschakelen - Technische nota

Via deze technische nota wordt uitgelegd hoe Telegram meldingen weer ontvangen kunnen worden in

Probleem:

Wanneer ingelogd op home.camect.com krijgt men geen meldingen meer krijgt via Telegram. Na uitloggen uit Camect komen de meldingen via Telegram weer wel binnen.

Oplossing:


Het probleem voor enkelen lijkt te worden veroorzaakt door een probleem aan de kant van Telegram. Opnieuw inschrijven zou het probleem moeten oplossen.

Stap 1:


Afmelden in Telegram en opnieuw toevoegen, dit zorgt ervoor dat er aan telegram wordt gevraagd een andere bot te kiezen. Telegramwaarschuwingen worden dan geretourneerd voor die gebruiker.

Stap 2:


Ga hierna naar je Camect Home vanuit home.camect.com met het apparaat waarop je zojuist de telegram-app hebt geïnstalleerd, en klik op je profielfoto rechtsboven. Kies "waarschuwingen in telegram ontvangen" in de vervolgkeuzelijst en volg de instructies. Controleer nogmaals of je een bevestiging van de bot krijgt waarin staat dat je waarschuwingsberichten zult ontvangen.

Stap 3:


Als je na je geabonneerd bent op de bot nog steeds geen waarschuwingen ontvangt, gebruik dan "Report Bug" in de home instellingen, vermeld de camera, het tijdstip van de waarschuwing en de naam van de bot die beweerde dat je erop geabonneerd bent .



Met vriendelijke groeten,
Lobeco Technical Support Team