NetworX - NX-596E-SIM - Programmatie - Technische nota

De NX-596E-SIM is een module voor de NetworX familie (vanaf NX-V2) waarmee de doormelding mogelijk is via TCP/IP en/of 3G. Het is ook mogelijk om de aangesloten centrale te bedienen via de App: UltraSync+. In de App zijn ook de camera's van UltraSync te koppelen. De doormelding kan verlopen via het UltraSync portaal of naar een OH-ontvanger bij de meldkamer. De meldingen zijn ook naar 8 e-mail adressen of push meldingen te versturen. Uitgangen van de NX-507E zijn aan te sturen. De App UltraSync+ is op te halen in de Appstore voor Apple en in Google Play Store voor Android.

Download de bestanden hier onderaan.