Caddx - APN instellen voor SIM-kaart NetworXConnect - Technische nota

Caddx - APN instellen voor SIM-kaart NetworXConnect - Technische nota

APN instellen voor SIM-kaart NetworXConnect

(Sierra Wireless simkaart)

Ontdek hoe u de APN kan instellen bij gebruik van een Sierra Wireless simkaart.

APN naam: internet.swir

Start zeker de centrale / module opnieuw op na onderstaande aanpassingen !!

Via Webpagina

Via DLX900

ZeroWire/xGen/NX-596E-SIM

De Sierra wireless sim-kaart kan ook gebruikt worden in bovenstaande centrales/module i.p.v. de meegeleverde Vodafone sim-kaart. Hiervoor dient dan wel de APN geprogrammeerd worden.

Programmeren APN ZeroWire/xGen, zie vorige pagina
Programmeren APN NX-596, zie onderstaand.

Via Webpagina

Via DL900