Caddx - Aansturen relais via pincode op NetworXConnect - Technische nota

Caddx - Aansturen relais via pincode op NetworXConnect - Technische nota

Aansturen relais via pincode op NetworXConnect

Hieronder kan u de programmatie terug vinden voor het aansturen van een relais via een pincode.

1) Pas een niet gebruikte autorisatie aan

a. Stel in dat de code enkel de relais mag aansturen en het systeem niet mag wapenen/ontwapenen

b. Activeer de optie die het gebruik van de code wegschrijft in het logboek om vervolgens acties te kunnen uitvoeren

2) Creëer een nieuwe gebruiker met een “aangepast” type

3) Koppel de reeds aangemaakte Autorisaties (zie punt 1) aan deze gebruiker

4) Pas actie 15 (gebruikerscode stuurt uitgang) aan

a. Bij “Gebeurtenissenbereik” definieer de gebruiker(s); in dit voorbeeld is dit enkel gebruiker 5

5) Koppel de gemaakte actie aan de gewenste relais

Voor het gebruik hiervan zijn 2 mogelijkheden:
  1. Ontwapen toets + Code + Enter; de relais zal aangestuurd worden maar afhankelijk van het type klavier wordt een foutmelding op het scherm weergegeven, omdat deze code niet kan ontwapenen (zie punt 1.a)
  2. Enter + Code + Enter, de relais wordt aangestuurd en het gebruikers menu wordt geopend. Deze menu wordt automatisch verlaten na de instelbare Screensaver Timer (klavier opties)

Opmerking:
  1. Deze technische nota is enkel van toepassing op het NXG gamma, NX klavieren ondersteunen dit niet