NetworxConnect - Relais sturen via NXG-1830, ON/OFF - Technische nota

NetworxConnect - Relais sturen via NXG-1830, ON/OFF - Technische nota

NetworxConnect – Relais sturen via NXG-1830, ON/OFF

Hieronder kan u de programmatie terug vinden voor het bedienen van een output via het NXG-1830 klavier. Het in- en uitschakelen gebeurt elk via zijn een eigen knop

1) Creëer de scenes voor het in en uit schakelen van de uitgang

Scene uitgang aan:

Scene uitgang uit:

*Als u de knoppen niet op de Ultrasync+ mobiele app beschikbaar wilt hebben moet u de “Actief in app” afvinken

2) Creëer een actie waar de 2de actie de 1ste actie opheft (RESET)

Bij Gebeurtenissenbereik vul het scene nummer in die daarnet aangemaakt werd.

3) Koppel de actie aan de uitgang

4) Koppel de scenes aan de toetsen

Knop A zal de output inschakelen.
Knop B zal de output uitschakelen.