Caddx - NetworXConnect - Reset database NXG via USBUP - Technische nota

Caddx - NetworXConnect - Reset database NXG via USBUP - Technische nota

NetworXConnect - Reset database NXG via USBUP

Ontdek hoe men via de USBUP een NXG centrale kan resetten.

1) Creëer een nieuwe installatie (zonder enige programmatie)

Selecteer uw paneel type

2) Klik in het menu op “Modules” en kies de optie “Systeem info + Update”

3) Selecteer het tabblad “Centrale Info” en klik “Creëer bestand”

Selecteer configuratie gegevens en klik ok

Sla het bestand op

4) Creëer de map “xgenconnect” in de root van de USBUP

Opgelet: deze map moet de exacte naam “xgenconnect” hebben, hoofdlettergevoelig
      Kopieer en plak het bestand die gemaakt is in stap 3 in de map die aangemaakt is in stap 4

5) Sluit de USBUP aan op het NXG paneel via de meegeleverde kabel

6) Druk op de zwarte knop op de USBUP (het paneel moet opgestart zijn)

De LED begint groen te knipperen bij het wegschrijven van de lege database op de centrale.

*      De LED komt geel/oranje als het wegschrijven van de database geslaagd is
        De USB mag verwijdert worden
*      De LED komt rood bij als het wegschrijven van de database gefaald is

Opmerking:
Deze technische nota is getest op de firmware 11.2 voor de NXG panelen en DLX900 versie 5.17.8.0