Caddx - NetworXConnect - Gebruiker Job DLX900 - Technische nota

Caddx - NetworXConnect - Gebruiker Job DLX900 - Technische nota

NetworXConnect - Gebruiker Job DLX900

De nieuwe functie in DLX900 5.14.10 (of hoger) laat toe om een gebruiker toe te voegen, aan te passen of te verwijderen op één of meerdere panelen. De applicatie zal de DLX database aanpassen en de wijzigingen automatisch doorsturen naar de betreffende panelen dit via de ingestelde connectie methode die in de klantfiche is ingesteld, en dit zonder tussenkomst van de operator.

Hoe gebruik maken van deze functie.

1. Selecteer de panelen waarvoor je de gebruiker job wil uitvoeren. Met Ctrl + Klik op de grijze box links van het klantennummer (of in nieuwere versies met het selectie vakje) selecteer je de gewenste panelen voor aanpassing, geselecteerde panelen komen blauw (enkel bij Ctrl + Klik). In onderstaand voorbeeld zijn 2 panelen geselecteerd.

2. In DLX900, ga naar Downloaden -> aanmaken job -> Gebruiker toevoegen / wijzigen.

3. Veriefieer dat alle geselecteerde panelen in de lijst staan en klik OK.

4. Daarna opent het onderstaande scherm.

In dit scherm kan je 1 van de 3 opties selecteren.

Toevoegen gebruiker -> geef het nieuwe gebruikersnummer en pincode in om toe te voegen. Indien het gebruikersnummer al bestaat zal DLX voorstellen om de bestaande gebruiker aan te passen. Als je dit niet wil en nee selecteerd zal de gebruikers job geanuleerd worden.

Wijzig gebruiker -> geef het bestaande gebruikersnummer in en de nieuwe pincode om aan te passen. Als de opgegeven gebruiker niet bestaat zal DLX voorstellen om deze aan te maken. Als de ingegeven pincode al reeds toegekend is aan een bestaande gebruiker zal er een error melding zijn en de gebruiker job geannuleerd worden.

Verwijder gebruiker -> geef het gebruikersnummer in voor de gebruiker die je wenst te verwijderen.

Klik op update gebruikerslijst om de aanpassingen door te voeren. DLX900 zal hierna connecteren met elk paneel om de wijzigingen door te voeren. Let op indien de klant zelf gebruikers heeft toegevoegd of aangepast en het paneel is na deze wijzigingen niet uitgelezen is er een verschil tussen de DLX database en het paneel en kan dit leiden tot fouten.

Als de gebruiker job uitgevoerd is krijg je onderstaande bevestiging.

In het geval de gebruiker job mislukt op één of meerdere panelen zal onderstaande melding verkregen worden, met het aantal geslaagde gebruiker jobs.

Als één of meer gebruiker jobs mislukken kan je opvragen wat er niet uitgevoerd is via Beeld -> klanten -> Fouten bij automatisch beantwoorden.