ASCII adressen via de NX-1820E

Momenteel ziet de NX-1820 geen verschil tussen numerieke adressen en ASCII adressen.
ASCII komt ook voor bij NX-7002, NX-590NE, NX595 voor het invoeren van APN , email, DNS etc.
Je kan ASCII invoeren d.m.v. onderstaande conversietabel.

Voorbeeld : om “Interlogix” in te voeren via NX-1820 dien je volgende decimale getallen in te geven:
73-110-116-101-114-108-111-103-105-120-32-32-32-32-32-32. 32 is een blanco veld (spatie)