NX-535N(-V3) Handshake + Kiss-off

NX-535N(-V3) modules met fabricatie datum vanaf 19152 (of ouder) ondersturen geen DTMF tonen meer, daarom kan je geen Kis-off en Handshake “sturen” naar de module.

Daarom is intern in de module een regel toevoegd: de module stopt automatisch met bellen na 5 keer de boodschap te hebben afgespeeld.

Het is belangrijk om onderstaand adressen correct te programmeren.
  1. Open de programmatie van module 77
    1. Adres 1, segment 1 configureer de waarde 12 (geen Handshake vereist)
    2. Adres 1, segment 2 configureer de waarde 12 (geen Kiss-off vereist)