NetworX - Spanningsinstellingen bij gebruik van BS7201-N - Technische nota

NetworX - Spanningsinstellingen bij gebruik van BS7201-N - Technische nota

Spanningsinstellingen bij gebruik van BS7201-N

Bij gebruik van de nieuwe batterijpak BS7201-N in zowel de buitensirene TX-7201-05-1 en TX-7211-05-1 dienen er 3 instellingen te worden aangepast daar deze batterijpack over andere supervisie
spanningswaardes beschikt. Gelieve hiervoor onderstaande stappen te volgen:

Men kan kiezen om de aanpassingen te doen via menustructuur of via adresstructuur:

Open de programmatie via menustructuur
  1. RF Ontvangers -> selecteer op welke ontvanger de sirene werd ingeleerd-> Opties RF Sir/IO-> selecteer welke sirene -> Drempelwaarde -> Batterijfout: wijzigen naar: 15 x 0,1V
  2. RF Ontvangers -> selecteer op welke ontvanger de sirene werd ingeleerd-> Opties RF Sir/IO-> selecteer welke sirene -> Drempelwaarde -> AUX POWER laag: wijzigen naar: 80 x 0,1V
  3. RF Ontvangers -> selecteer op welke ontvanger de sirene werd ingeleerd-> Opties RF Sir/IO-> selecteer welke sirene -> Antipassivation -> wijzigen naar: Niet actief
Open de programmatie via adresstructuur (module van de draadloze ontvanger waar de sirene in geleerd (32-33-34-35))

Adres 184 Anti-passivatie mode

Hieronder staat voor elke I/O module indien de anti-passivatiemode actief dient te zijn of niet.
Voor deze buitensirenes dient deze steeds NIET ACTIEF te zijn (= 0).

Segment 1 I/O module 1
Segment 2 I/O module 2
Segment 3 I/O module 3
Segment 4 I/O module 4

Adres 185 Drempelwaarde AUX voeding laag

Hieronder staat voor elke I/O module vanaf welke drempelwaarde een Aux voeding laag storing optreed. Dit betekent dat de batterij verantwoordelijk voor het vermogen een te lage spanning heeft en dus vervangen dient te worden.
Voor deze buitensirenes dient deze steeds op 80 geprogrammeerd te worden

Segment 1 I/O module 1
Segment 2 I/O module 2
Segment 3 I/O module 3
Segment 4 I/O module 4

Adres 186 Drempelwaarde batterij voeding laag

Hieronder staat voor elke I/O module vanaf welke drempelwaarde een batterij laag storing optreed. Dit betekent dat de batterij verantwoordelijk voor de communicatie
met de centrale/ontvanger een te lage spanning heeft en dus vervangen dient te worden.
Voor deze buitensirenes dient deze steeds op 15 geprogrammeerd te worden

Segment 1 I/O module 1
Segment 2 I/O module 2
Segment 3 I/O module 3
Segment 4 I/O module 4