Teletek - Instellen Teletek Cloud - Technische nota

Teletek Cloud

De cloud van Teletek is speciaal ontworpen voor u als installateur.
Het is enkel mogelijk om de IRIS 8 en de nieuwe IRIS 4 brandmeldcentrales op de cloud te plaatsen.
Voor IRIS 8 panelen die voor 2023 geïnstalleerd geweest zijn, dient u het processorkaartje te vervangen alsook een FW update. Indien u dit niet gedaan heeft, zal u geen QR-code kunnen scannen.
Enkel nieuwe IRIS 4 brandmeldcentrales geïnstalleerd vanaf 2023 (met 5” touchscreen in kleur) zijn compatibel met de cloud. Afzonderlijke processorkaartjes voor de oudere IRIS 4 brandmeldcentrales zijn niet beschikbaar.
Download alvast de technische nota ofNeem contact met ons op voor meer info.

Download de bestanden hier onderaan.