Reset UX-TOUCH01

Via onderstaande Technische nota kan met de UX-TOUCH01 resetten.
Na deze reset start de UX-TOUCH terug op naar de originele firmware.
  1. “Power off” het klavier

2. Druk tegelijkertijd op VOLUME-OMHOOG en AAN / UIT-KNOP gedurende 10 seconden of tot het opstartbeeld verschijnt.

3. Een "Herstelmodus" -scherm zal verschijnen

4. Kies "wipe cache partition" en "wipe data/factory reset" één voor één met de toetsen volume omhoog / omlaag en de aan / uit-toets.

5. Kies "reboot system now", dan is FW-herstel voltooid

6. Upgrade het touchscreen daarna naar de nieuwste firmware 1.5.0 of later

Zie hiervoor de technische nota “instellen UX-TOUCH01”