Ksenia - Reset procedure wanneer de ERGO-T blijft heropstarten

Ksenia - Reset procedure wanneer de ERGO-T blijft heropstarten

Reset procedure wanneer de ERGO-T doorgaat met herstarten

1. Schakel de ERGO-T uit

2. Druk tegelijkertijd op de aan / uit-knop en de knop Volume omhoog totdat het display aan gaat

3. Het Android-herstelmenu verschijnt

4. Kies met de volume omlaag/omhoog-knoppen Wis gegevens / fabrieksinstellingen en druk op de aan / uit-knop om te bevestigen

5. Selecteer in het volgende menu ja

6. Na enige tijd verschijnt het herstelmenu weer

7. Kies nu het systeem opnieuw opstarten en druk op de aan / uit-knop

8. Hierna zal de ERGO-T herstarten naar de fabrieksinstellingen, het is noodzakelijk om de ERGO-T terug te updaten naar de laatste Firmware

Als de bovenstaande stappen het probleem niet hebben opgelost, moet de ERGO-T worden vervangen