Dinec - Reset procedure DA400 - Technische nota

Reset procedure DA400

DIP switchen :
Geeft de status weer van de DIP switchen van de kaart :
  1. sw1 : In OFF stand (fabrieksstand), staat de DA400 in Netwerkmodus. In ON stand, staat de DA400 in de Autonome modus.
  2. sw2 : In OFF stand (fabrieksstand), staat de DA400 in Master. In ON stand, staat deze in Slave.
  3. sw3 (enkel op DA404) : niet gebruikt.
  4. sw4 (enkel op DA404) : Hiermee kunt u als beheerder verbinding maken met het systeem als u de login of het wachtwoord bent vergeten. Zet deze DIP-schakelaar ongeveer 15 seconden op ON en daarna weer op OFF. Het systeem geeft dan gedurende 5 minuten toestemming om verbinding te maken (alleen vanaf het lokale netwerk) met de standaard login en wachtwoord.
Hiermee kunt u ook een volledige systeem reset uitvoeren. Om dit te doen, schakelt u deze dipswitch 3 keer van OFF ⇨ ON ⇨ OFF binnen een periode van 10 seconden.

Let op, op een DA402 is de procedure anders omdat deze geen dipswitch 4 heeft:
  1. Verwijder de netwerkkabel (RJ45).
  2. Zet de 2 dipswitches op ON.
  3. Wacht tot de groene COMM-LED knippert.
  4. Ofwel:
    1. Om als beheerder in te loggen op het systeem: sluit de sabotage gedurende 15 seconden en laat hem dan los.
    2. Om een volledige reset uit te voeren: sluit en heropen de sabotage 3 keer achter elkaar binnen 10 seconden