Ksenia - IP zone op LARES 4.0 met Hikvision Camera - Technische nota

Ksenia - IP zone op LARES 4.0 met Hikvision Camera - Technische nota

Ontdek hoe men een IP zone kan instellen op de LARES 4.0 i.c.m. een Hikvision Camera.

Voorwaarden Hikvision Camera:
De camera firmware versie dient minimaal V5.5 te zijn
De camera bevindt zich in hetzelfde netwerk als de Ksenia centrale

1. Voeg een IP zone toe.

Module koppeling: IP
IP ZONE: kopieer dit door op het kopie icoon te klikken.
Optioneel: IP Camera; selecteer een reeds toegevoegde camera. Als de zone getriggerd word vind je een snapshot terug in het logboek.

2. Gebruik de net gekopieerde gegevens om “HTTP-luisteren” in te vullen in de camera.

Let op: verwijder het IP adres en de poort in de URL, deze dient ingevuld te worden in de voorbestemde velden.