Ksenia - IP zone op LARES 4.0 met Network Optix - Technische nota

Ksenia - IP zone op LARES 4.0 met Network Optix - Technische nota

Ontdek hoe men een IP zone kan instellen op de LARES 4.0 i.c.m. Network Optix.

Voorwaarden:
De Network Optix Server bevindt zich in hetzelfde netwerk als de Ksenia centrale.

1. Voeg een IP zone toe.

Module koppeling: IP
IP ZONE: kopieer dit door op het kopie icoon te klikken.
Optioneel: IP Camera; selecteer een reeds toegevoegde camera. Als de zone getriggerd word vind je een snapshot terug in het logboek.

2. Gebruik de net gekopieerde gegevens om HTTP-URL in te vullen in Network Optix.

a. Open de camera regels

b. Configureer het gewenste “event” en koppel als actie de HTTP URL
      c. Kies bij action voor Do HTTP request.
                  - Deactiveer “interval of action” voor “instant” melding.
                  - Plak nu de eerder gekopieerde URL in de HTTP URL.
      d. Bevestig deze instelling met Apply en OK