KS-NEBULA aansluiten op Ksenia Lares

Met de Ksenia lares centrale is het mogelijk om de conventionele branddetector KS-NEBULA aan te sluiten. Onderstaande programmatie en aansluitschema (3-draads!) maakt dit mogelijk.

! Zorg ervoor dat de Basis 1.6 software de laatste versie bevat !

Aansluitklemmen op de sokkel:

+ : plus voor de voeding van de sokkel. Uitgang R schakelt met dezelfde eigenschappen als Relais 1 op de Lares en stuurt in rust 12Vdc uit. De KS-Nebula kan ge-reset worden door de spanning minimum 10seconden te verwijderen. Programeer daardoor relais 1 als tijds-gestuurde uitgang, Normaal gesloten voor minimum 10 seconden bij Alarm op deze zone. Zo zal de branddetector zichzelf automatisch resetten.

- : min voor de voeding van de sokkel

C : Alarm contact, aansluiten op een ingangsklem van de Lares en programmeren als “24u altijd actief”, Normaal open contact (NO) + SIA code FA/FR en C-ID code 110