Caddx - NetworXConnect - Bekabelde ingang op draadloos magneetcontact RF-DC101-K4 - Technische nota

Caddx - NetworXConnect - Bekabelde ingang op draadloos magneetcontact RF-DC101-K4 - Technische nota

NetworXConnect - Bekabelde ingang op draadloos magneetcontact RF-DC101-K4

Hieronder uitleg om op het draadloos magneetcontact (RF-DC101-K4) de ingang te bekabelen en te programmeren. In dit voorbeeld met een vloercontact DC109

1) Schema

Gebruik 2 x 4K7 weerstanden en NC contacten voor alarm en Tamper

2) Connecteer via de webbrowser op het NXG paneel en log in als installer

1. Ga naar het Instellingen menu en selecteer de gewenste zone

Leer de zone in:
  1. Druk op “Inleren” knop ,

2. Plaats de batterij

3. Druk 3sec op de tamper knop.

4. Het serienummer zal verschijnen

5. Stel zonetype en zone optie in

6. Klik op “Opslaan”

1. Vink de optie “Intern reed contact uit” en “Extern contact inschakelen” aan

1. Klik nogmaals op “Opslaan”