Tell - Doormelding via de IP bridge PRO

Doormelden naar de meldkamer met de IP bridge PRO

In het menu General programmeert u het klantnummer bij Account ID

In het menu Servers vult u de gegevens van de meldkamer in. Onderaan bij meldkamer maak je een groep aan zoals hieronder.

Door op het potlood te klikken naast Receiver kan je de SIA configuratie wijzigen. Vul hier account prefix en receiver number aan zoals hieronder.

Als alles juist ingesteld is komt de meldkamer online.

Bij events vul je de C-ID code in en activeer je doormelding.

Test nu de doormelding via input 1 te activeren.

Indien mogelijk kan je de doormelding ook opvolgen via de webpagina.