Ksenia - Uitschakeling Sirene/Flitser d.m.v. invoeren installateurscode - Technische nota

Ksenia - Uitschakeling Sirene/Flitser d.m.v. invoeren installateurscode - Technische nota

Uitschakeling Sirene/Flitser d.m.v. invoeren installateurscode

In deze uitleg geven we de optie om via het bedieningspaneel na het invoeren van de installateurscode de sirene en flitser te overbruggen zodat deze niet meer wordt aangestuurd bij sabotage of alarm. Door een tweede maal invoeren van de installateurscode of het inschakelen van een partitie zal deze actie weer hersteld worden.

1) Maken van een virtuele uitgang in uitgang op alle partities “overbrugging Sirene/flitser”.

• Modulekoppeling : Virtueel.
• Mode :Vast (scenario aanmaken).
• App beheer : Met pin (lokaal)- met PIN (remote).
• Alle partities.

2) Maken logica “Sirene”

• Omschrijving Logica : Sirene
• Activering :
      ▪ Partitie: alle, alarm sabotage.
      ▪ Moederbord : Centrale , sabotage
• Conditie : And : Uitgang: timer, uit

3) Gebeurtenissen :

3.1) Aanmaken Logica, Programmeerbare logica (sirene), scenario : Sirene/flitslicht aan.

3.2) Aanmaken Moederbord: Installateur pin herkend, Central, uitgang : Wissel uitgang.

4) Aanpassen van Scenario “Inschakelen” : Toevoegen uitgang uit, “Overbrugging Sirene/Flitser.

Zorg ervoor dat eventuele andere gebeurtenissen die scenario “Sirene/Flitslicht aan” aansturen worden verwijderd. Alleen de logica “Sirene” zou het scenario “ Sirene/Flitslicht aan” moeten aansturen.